news.chortkiv.net.ua

Про це повідомляється на сайті державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна"".

Читайте такожУ міграційній службі заявили, що вартість закордонного паспорта може зрости

"Зважаючи на це, Поліграфкомбінат "Україна" буде працювати у вихідні дні, щоб в найкоротші терміни здійснити поставку бланків документів", - сказано також у повідомленні підприємства.

Відео дня

Раніше державне підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" з виготовлення цінних паперів" інформувало, що не впливає на ситуацію з дефіциту посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів і не має можливості на неї вплинути.

Читайте такожУкраїнців попередили про затримки у виготовленні закордонних паспортів

"16.03.2015 Поліграфкомбінатом "Україна" направлено на адресу Міністерства внутрішніх справ України підписаний договір на поставку зазначених бланків за ціною 213,00 грн. (курс НБУ 23,45 грн/дол.) з ПДВ. Підвищення вартості обумовлено об’єктивними економічними факторами. Для виготовлення бланків документів використовуються імпортні матеріали, в зв’язку із відсутністю їх виробництва в Україні. За період з травня 2014 по даний час відбулась різка девальвація валюти (99,3%), а крім того, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.02.2015 №119-р було введено імпортний збір у розмірі 5% вартості матеріалів, що по незалежним від виробника причинам вплинуло на вартість бланків документів", - повідомили також на підприємстві.