Бондарєв викладає у виші / facebook.com/Зрадники-військової-присяги-ХІТВ

Командування Військового інституту танкових військ НТУ "ХПІ" проводить службову перевірку щодо працівника Збройних Сил України Бондарєва Геннадія, викладача кафедри тактико-спеціальних дисциплін.

Читайте такожВ аеропорту "Одеса" затримали пропагандистку з Росії (фото)

Про це повідомили на офіційній сторінці вищого навчального закладу в Facebook. "Після перевірки інформації та з'ясування всіх обставин цієї справи керівництвом навчального закладу буде прийнято принципове рішення відповідно до вимог чинного законодавства", - повідомили представники інституту таких військ.

Відео дня

Раніше в мережі повідомили, що в Харківському інституті танкових військ викладає затятий прихильник "русского мира", полковник запасу Геннадій Бондарєв.

Судячи з постів Бондарєва у забороненій в Україні соцмережі "Однокласники", він має стійку антиукраїнську позицію, є затятим прихильником "русского мира", анексії Криму, захоплюється російськими військовими та представниками терористичних організацій "Л/ДНР".

Крім того, викладач майбутніх українських офіцерів тужить за загиблими бойовиками і російськими окупантами, підтримує знищення територіальної цілісності й посягання на недоторканність України.