Викладач стверджує, що його обмовили / facebook.com/gennadiy.bondarev

Полковник запасу, викладач Харківського інституту танкових військ Геннадій Бондарєв, довкола якого розгорівся скандал через нібито його симпатії "русскому миру", заявив про наклеп на свою адресу.

Читайте такожУ військовому виші Харкова відреагували на сепаратистський скандал довкола викладача

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. "... Мені немає за що виправдовуватися. Тому що те, в чому мене звинувачують, – неправда", – написав Бондарєв.

Відео дня

"Я офіційно і з усією відповідальністю стверджую, що всі звинувачення на мою адресу, висловлені в публікації на Facebook, є наклепом, причин якого я поки не розумію. Жодних лайків та перепостів у соцмережах публікацій, фото, відео сепаратистського характеру я не робив. До вказаних перепостів в "Однокласниках" я теж не маю відношення, бо не заходив туди з моменту виходу Указу президента України про закриття цієї соцмережі. У Facebook заходжу дуже рідко, тому що ніколи не мав ні особистого, ні професійного інтересу", – стверджує викладач.

Крім того, він заявив, що ці матеріали нібито могли з'явитися на його сторінці в результаті злому через нечасту відвідуваність.

Раніше в мережі повідомили, що в Харківському інституті танкових військ викладає затятий прихильник "русского мира", полковник запасу Геннадій Бондарєв.

Судячи з постів Бондарєва у забороненій в Україні соцмережі "Однокласники", він має стійку антиукраїнську позицію, є затятим прихильником "русского мира", анексії Криму, захоплюється російськими військовими та представниками терористичних організацій "Л/ДНР".

Крім того, викладач майбутніх українських офіцерів тужить за загиблими бойовиками і російськими окупантами, підтримує знищення територіальної цілісності й посягання на недоторканність України.