За даними правоохоронців, чиновник взяв за шию громадянина і почав його бити у стінах міськради / УНІАН

Прокуратура Київської області повідомила про підозру у вчиненні хуліганства секретарю Бориспільської міської ради Ярославу Годунку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Читайте також"Вояж" в мавпятник "Борисполя" за $2 тисячі: туриста з Пакистану з візою не пустили в Україну

Відео дня

«Сьогодні, 6 вересня, прокурором Київської області повідомлено про підозру секретарю Бориспільської міської ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю», - йдеться в повідомленні.

Під час досудового розслідування встановлено, що посадовець 29 серпня у приміщенні Бориспільської міської ради Київської області підійшов до потерпілого та без будь-якого пояснення взяв його за шию і, утримуючи чоловіка в такому положенні, почав завдавати численні удари, висловлюючись нецензурною лайкою у присутності інших осіб.

«Після нанесення чергових ударів потерпілий впав на підлогу, а підозрюваний депутат органу місцевого самоврядування сів на нього зверху та продовжував бити. Після досягнення своєї мети, спричинивши потерпілому чоловіку видимі тілесні ушкодження, припинив свої злочинні дії та покинув місце події», - додали у прокуратурі.

Таким чином, за даними прокуратури, встановлено наявність достатніх підстав для повідомлення секретарю Бориспільської міської ради про підозру в інкримінованому злочині. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв УНІАН, 10 липня президент Володимир Зеленський під час зустрічі з активом Київської області змусив Годунка вийти із зали. Під час заходу Годунок постійно щось вигукував з місця, на що відреагував президент.

Спочатку Зеленський дав йому можливість виступити на зустрічі й поділитися своїм баченням розв'язання проблем з функціонуванням лікарні.

Після цього Зеленський сказав: "Коли дуже багато кричать, я завжди прошу знайти в інтернеті щось про людину, яка дуже багато кричить. Мені майже 42 роки, і я на своєму віку бачив багато людей. Я тут прочитав у газеті. Це правда, чи ні? Ви – член "Батьківщини", секретар Бориспільської міської ради, раніше судимий за ч. 3 ст. 142 КПК України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень". Ярослав Миколайович, це Ви?". Годунок відповів: "Так". Після цього Зеленський змусив його вийти з приміщення, де проходила зустріч. "Вийди звідси! Розбійник ти! Погано чуєш? Вийдіть, будь ласка, будете на райадміністрації сидіти кричати".