СБУ продовжує обшук в офісі Комарницького / УНІАН

В офісі екс-співголови фракції "Блок Леоніда Черновецького" у Київраді Дениса Комарницького, де СБУ проводить обшук, зламали другі двері на сходовій клітині.

Як передає кореспондент УНІАН, щойно слідчим СБУ вдалося зайти у ще одне офісне приміщення Комарницького на сьомому поверсі будинку в Музейному провулку, 2-Б у Києві.

Відео дня

Читайте такожЯк метро «на Виноградар» перетворилося на метро до приватного будівництва нового ЖК

Декілька разів співробітники СБУ намагалися відкрити двері до цього приміщення, однак адвокати запевняли, що от-от прийде власник приміщення.

Власник на той момент не з’явився, і коли почали зламувати двері, зсередини їх хтось відкрив.

Після цього до приміщення зайшли слідчі та поняті. Наразі звідти відчувається сильний запах горілого паперу і помітна невелика задимленість. Ймовірно, що на місці обшуку знищували якісь документи.

Пізніше прийшов власник одного з офісних приміщень, де відбувається обшук. Наразі його пустили всередину спілкуватися зі слідчими.

Довідка УНІАН. 30 жовтня народний депутат VIII скликання (позафракційний) Юрій Левченко на своїй сторінці у Facebook зробив допис, у якому стверджує, що нинішній столичний голова Віталій Кличко домовився з Офісом президента про призначення нових "смотрящих", щоб залишитися на посаді голови Київської міськдержадміністрації.

Левченко заявив, що новими "смотрящіми" по Києву стали ресторатор і народний депутат IX скликання від "Слуги народу" Микола Тищенко і "рєшала" з команди екс-мера столиці Леоніда Черновецького Комарницький.

За словами Левченка, "є інформація", що Комарницький вже ходить по різних комунальних підприємствах Києва і вимагає "якусь данину".

*** Комарницький відомий тим, що свого часу був співголовою фракції "Блок Леоніда Черновецького" у Київраді, членом постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Стосовно Комарницького було відкрито кримінальну справу. 8 квітня 2011 року у приміщенні мерії Києва він був затриманий СБУ, а у грудні 2012 року засуджений Шевченківським районним судом Києва до двох років позбавлення волі умовно.

Суд визнав Комарницького винним у тому, що він разом з двома співучасниками 2 серпня 2005 року у приміщенні бюро технічної інвентаризації в Києві побив адвоката Гранцева, відібравши у нього чемодан з 20 тис. доларів та рішення Золочівського районного суду Харківської області, яким було накладено арешт на нерухоме майно АТЗТ "Книга". За версією слідства, Комарницький був у конфлікті з клієнтом Гранцева з приводу приватизації майна вказаного підприємства, а рішення суду перешкоджало реалізації планів Комарницького з реєстрації права власності на майно підприємства.