Модель без дозволу вилізла на музейний стіл / скріншот

Український бренд жіночої білизни Zhilyova Lingerie зняв рекламний ролик у «блакитній залі» львівського Палацу Потоцьких. Модель у спідній білизні танцювала на столі у колишній їдальні польських шляхтичів.

Читайте такожУ мережу потрапили знімки голого "ангела" Victoria's Secret Кендіс Свейнпол (фото 18+)Як виявилось, експонат вона використала без дозволу, пише ZAXID.NET.

Адміністрація Львівської національної галереї мистецтв ім. Бориса Возницького, якій належить Палац Потоцьких, стверджує, що зйомки відбувались згідно з правилами укладеного договору, але в якийсь момент модель без дозволу вилізла на музейний стіл.

Відео дня

Тізер рекламного ролика опублікували на офіційній Instagram-сторінці Zhilyova Lingerie.

Помічник гендиректора Львівської галереї мистецтв Василь Мицько заявив, що галерея вже багато років здає в оренду приміщення для різних комерційних зйомок.

Керівництво музею у самому фільмуванні реклами не бачить нічого поганого. Проблема лише у використанні музейних експонатів, що заборонено.

«Зйомки проходили у присутності нашого доглядача-чоловіка, тому коли модель переодягалася, він змушений був виходити із зали. Очевидно, в якийсь з цих моментів вона вилізла на стіл», – розповів генеральний директор Львівської галереї мистецтв Тарас Возняк.

Як раніше повідомляв УНІАН, в Австралії люди завалили скаргами регулятора ТБ через рекламу з «менструальною кров’ю».