При спробі замаху на В'ячеслава Соболєва був убитий його син Олександр / фото kiev.informator.ua

Загиблий під час замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва хлопчик виявився хрещеником артистки Ірини Білик.

Про це сама співачка розповіла на сторінці в Facebook.

"Не можу сидіти і вдавати, що нічого не сталося... Убито маленьку дитинку, чудового малюка...хресною якого я є... Навіщо все в цьому світі, якщо так просто вбивають людей, діток...в центрі улюбленого міста... Мій маленький Янгол, Сашенька, пробач цим дорослим нелюдам їх жорстокість", - написала Білик.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у неділю, 1 грудня, у центрі Києва невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover чорного кольору, в салоні якого перебувала дитина.

Читайте такожКуля влучила в голову: ЗМІ повідомили нові подробиці обстрілу Range Rover з дитиною в Києві

За інформацією поліції, зловмисник стріляв у депутата Київської облради і бізнесмена В'ячеслава Соболєва, проте куля потрапила в трирічного хлопчика. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла в кареті "швидкої" дорогою до лікарні.

У столиці проводиться спецоперація по розшуку зловмисника. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Пізніше журналісти з'ясували, що автомобіль Range Rover, що орендує Соболєв і який був обстріляний, належить фірмі, яка фігурує у кримінальному провадженні по фінансуванню тероризму на Донбасі.