У Каховці з 4 січня тривають протести біля райвідділення поліції через загибель 26-річного Володимира Чебукіна / facebook.com/igorshmatenko

Деякі з доказів у справі про стрілянину з участю екс-міліціонера, унаслідок якої загинув 26-річний Володимир Чебукін, зникли. Зокрема – телефон загиблого та всі записи з камер відеоспостереження.

Про це у Facebook повідомила журналістка Громадського Тетяна Безрук.

Станом на вечір 5 січня протести біля райвідділення поліції у Каховці вщухли: місцеві мешканці приносять до будівлі лампадки та квіти.

Відео дня

Читайте такожЧасто сварилися: матір загиблого у Каховці розповіла про його відносини з екс-міліціонером

«Щодо справи: адвокату родини потерпілих не дали матеріали справи (слідчий тримав їх у руках і говорив їй, що матеріалів немає). З жодної із камер спостереження на місці стрілянини (я ходила дивилась, їх там мінімум 5-6) немає записів. Телефон вбитого зник», – написала журналістка.

Крім того, вона також додала, що на місці стрілянини знайшли зброю. Слідство каже, що це – пістолет убитого, втім родичі й рідні чоловіка це заперечують. А обшуки у підозрюваного пройшли за 3 дні після стрілянини.

Як повідомляв УНІАН, у Каховці з 4 січня тривають протести біля райвідділення поліції через загибель 26-річного Володимира Чебукіна. Місцеві мешканці впевнені, що до вбивства причетні копи. 

За версією слідства, чоловік прийшов з’ясувати стосунки зі співмешканцем своєї колишньої дружини – колишнім правоохоронцем. Чоловік зробив постріл із травматичного пістолета у свого опонента і не влучив. Натомість екс-міліціонер з карабіна випустив щонайменше 7 куль.

Саме стільки гільз знайшли на місці події. Потерпілого госпіталізували, але врятувати так і не змогли. Родичі загиблого й небайдужі мешканці хочуть, зокрема, дізнатися, чи одна людина здійснювала постріл, адже в ту ніч разом з підозрюваним у компанії був чинний коп.

Невдовзі очільник Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв пообіцяв контролювати хід розслідування. А в поліції заявили про повторну судово-медичну експертизу тіла вбитого на вимогу його родичів. За справу також взялось ДБР.