На борту літака перебувають 45 громадян України та 27 іноземців / facebook.com/mvs.gov.ua

В Міністерстві внутрішніх страв (МВС) України наголосили, що всі евакуйовані громадяни з Китаю через епідемію коронавіруса нового типу не мають жодних симптомів хвороби та є здоровими.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте такожВивезених з Китаю українців розмістять у медцентрі під Полтавою, попри протести місцевих«Неодноразові суворі санітарно-епідеміологічні перевірки стану здоров’я громадян, проведені китайською владою під час посадки на борт у КНР, під час проміжної посадки в м. Алмати у Казахстані, а також контроль їхнього стану на борту літака під час польоту фаховими лікарями МОЗ України підтвердили, що всі евакуйовані не мають жодних симптомів хвороби та є здоровими», – говориться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що на борту літака перебувають 45 громадян України та 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі. Наразі він приземлився в Міжнародному аеропорті «Бориспіль» на дозаправку та надалі прямуватиме в аеропорт міста Харків.

Додатково на літак буде доправлено харчування і засоби індивідуального захисту.

«Закликаємо громадян України не піддаватися на провокації, не порушувати Закон, дотримуватися публічного порядку і безпеки, не скоювати протиправних дій та з розумінням поставитися до необхідності вжиття таких тимчасових обмежувальних заходів щодо наших громадян та іноземців, які потребують допомоги держави Україна у складній ситуації», – зазначили в МВС.

У МВС закликають не піддаватися на провокації / facebook.com/mvs.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 20 лютого, о 09:40 український пасажирський літак спецрейсу PQ 7302 з евакуйованими з КНР громадянами здійснив посадку в міжнародному аеропорту «Бориспіль».