Пробне ЗНО має відбутись у березні / УНІАН

В особистих електронних кабінетах учасників пробного ЗНО відсьогодні, з 2 березня, будуть доступні запрошення-перепустки на пробне тестування.

Читайте також"На вчителя можна вступити зі 102 балами": у Раді вказали на кризу педагогічної освіти у вишах

Як повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, в запрошеннях зазначено адреси пунктів пробного тестування.

Відео дня

Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО»  необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від Центру. Отримане запрошення-перепустку можна роздрукувати за допомогою опції «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.

Повідомляється, що 2020 року для участі в пробному ЗНО зареєструвалися 218 662 особи. Більшість осіб (143 498) виявили бажання проходити пробне тестування з двох навчальних предметів.

Традиційно найбільше тестувань замовлено з української мови і літератури – 189 928, математики – 62 388, історії України – 37 860 та англійської мови – 45 844. Загальна кількість тестувань, які проходитимуть зареєстровані учасники пробного ЗНО, – 362 160.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня.

Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайн-сервісу, який буде відкрито 21 березня.

Нагадаємо, 3 лютого в Україні розпочалась реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року.