Мережа АТБ розробила норми продажу продовольчих товарів, щоб захистити покупців від панікерів і спекулянтів

Компанія «АТБ-Маркет» ввела в мережі превентивні заходи, які дозволять уникнути нестачі товарів в окремих магазинах мережі через ажіотажний попит спантеличених покупців і спекулянтів, які намагаються нажитися на подіях, пов'язаних з коронавірусом.

Починаючи з 18 березня, в магазинах буде діяти обмеження на продаж товарів в одні руки — повідомили ЗМІ з посиланням на прес-службу «АТБ-Маркет».

Читайте такожТранспортний колапс у Харкові: багато машин, черги на зупинках і поліція біля метро (фото, відео)

Відео дня

«Ажіотаж створюють не стільки запасливі громадяни, скільки недобросовісні покупці, які потім спекулюють товарами першої необхідності. Щоб не допустити штучно створеного ажіотажу, компанія "АТБ-Маркет" вводить у всіх супермаркетах превентивні заходи. Зокрема, вода, пиво та напої в пластикових пляшках будуть відпускатися у кількості не більше 12 одиниць в одні руки. Всі інші товари продаватимуться в кількості не більше 5 штук в одні руки», — повідомили у ЗМІ.

«Ці заходи вимушені та спрямовані на боротьбу зі спекулянтами, — прокоментували в компанії "АТБ-Маркет". — Піклуючись про покупців, компанія боролася і буде боротися зі штучним ажіотажем на продукти першої необхідності. Просимо наших покупців з розумінням поставитися до цих обмежень».

Як розповіли у компанії, товарів на полицях її супермаркетів та у розподільних центрах корпорації АТБ достатньо, щоб задовольнити попит покупців, а чітка логістична система дозволяє забезпечити постійне поповнення власних запасів і магазинів АТБ.