Конфлікт виник 24 лютого між двома групами чоловіків / informator.ua

У Дніпрі апеляційний суд арештував п'ятьох учасників конфлікту, що закінчився стріляниною.

Читайте такожПерестрілка біля мерії Харкова: поліція з'ясовує особу нападникаЯк повідомляється на сайті прокуратури Дніпропетровської області, Дніпровський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 на рішення Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська, яким п’ятьом учасникам стрілянини було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

"Судом першої інстанції фігурантам справи було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте за апеляційними скаргами прокуратури вони триматимуться під вартою", - зазначили у прокуратурі.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у Дніпрі ввечері 24 лютого між двома групами чоловіків виник конфлікт.

"Затримані застосували пістолет травматичної дії, внаслідок чого було поранено трьох учасників перестрілки", - повідомили у поліції.

Чоловіків доставили до лікарні, де їх одразу затримали в порядку ст. 208 КПК України. Учасники другої сторони конфлікту втекли з місця події. В подальшому близько 2-ї ночі 25 лютого під час поліцейської спецоперації співробітники карного розшуку та управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області із залученням спецпризначенців КОРД затримали ще двох учасників перестрілки в центрі Дніпра.

За даними поліції, конфлікт мав побутовий характер.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

За хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї всім учасникам конфлікту загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.