REUTERS

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це він сказав на нараді з питань забезпечення законності та правопорядку» в окупованому Криму.

«Прошу вжити заходів з посилення митного та інших видів контролю в пунктах пропуску. Йдеться і про припинення наркотрафіку, і про запобігання ввезенню в Крим неякісної або забороненої продукції», - заявив Путін.

За його словами, також потрібна підвищена увага до дотримання законності при перевезеннях пасажирів і вантажів.

Відео дня

Читайте такожПутін у Криму виступив на захист проросійських бойовиків на Донбасі

Як повідомляв УНІАН, у 2014 році Євросоюзу, а також США, Канада, Японія і ряд інших країн запровадили санкції щодо осіб, компаній, банків і деяких секторів російської економіки через анексії Росією українського Криму, а також через дії, спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні.

Російська влада у свою чергу заборонили поставки низки продовольчих товарів з країн, які запровадили або підтримали санкції проти РФ. Серед держав, які потрапили під дію російських санкцій, США, країни ЄС, Канада, Австралія, Норвегія, Швейцарія, Японія.

Читайте такожБільшість росіян підтримали заборону закупівлі презервативів

24 червня цього року президент РФ Володимир Путін заявив про підписання указу про продовження на рік заходів у відповідь на санкції Заходу. Заборона на ввезення таких продуктів діє до 5 серпня 2016 року.

Також Путін підписав указ про знищення ввезених на територію РФ продуктів, що потрапили під ембарго.

13 серпня Росія розширила продовольче ембарго на Албанію, Чорногорію, Ісландію, Ліхтенштейн і «на особливих умовах» - на Україну