Калиновского задержали полицейские / Скриншот

Під час затримання київської поліцією колишнього пасинка українського олігарха Дмитра Фірташа Сергія Калиновського, він зробив вигляд, що погано себе почуває і викликав собі "Швидку допомогу".

Про це повідомив Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні, близько 3 години ранку, працівниками патрульної поліції Києва у Дарницькому районі був зупинений автомобіль Porshe Cayenne, водій якого грубо порушував правила дорожнього руху. Виявилося, що за кермом перебував громадянин з ознаками алкогольного сп'яніння. При цьому у водія не було при собі жодних документів", - заявив Геращенко.

Відео дня

Читайте такожУ Києві затримали екс-пасинка Фірташа, якого після скандальної ДТП вже кілька років шукає Інтерпол

Він зазначає, що водій зробив вигляд, що йому стало погано, і викликав собі бригаду "Швидкої допомоги". Після чого співробітники поліції прийняли рішення пройти за водієм в лікарню для того, щоб домогтися встановлення його особи.

"Яке ж було здивування поліцейських, коли вони встановили, що затриманим є Калиновський Сергій Зіновійович, 1985 р. н., пасинок відомого олігарха Дмитра Фірташа, який з 2007 р. у міжнародному розшуку за скоєне ДТП зі смертельним результатом", - пише Геращенко.

Зараз Сергія Калиновського затримано, і слідчі готують клопотання до суду про тримання особи, яка вчинила ДТП зі смертельним результатом і кілька років переховується від слідства, під арештом, без можливості внесення застави.

"Якби поліцейські не затримали цієї ночі Сергія Калиновського, то, по закінченню декількох років, з нього могли б зняти всі звинувачення в подвійному смертельному ДТП за закінченням терміну давності. Судячи з усього, таким і був план його захисників", - зазначив Геращенко.

Як повідомляв УНІАН з посиланням на джерела ТСН, сьогодні вночі в Дарницькому районі Києва затримали колишнього пасинка українського олігарха Дмитра Фірташа Сергія Калиновського на Porsche Cayenne.

Читайте такожУ Києві затримали чоловіка, який влаштував вибух на вокзалі

Калиновський вів себе підозріло, перебував, можливо, під дією наркотиків. Вів машину без документів і видавав себе за іншу людину. Калиновський відправлений у СІЗО.

Нагадаємо, що Калинівського оголосили в міжнародний розшук після того, як він зник з приватної клініки, де лікувався після ДТП. Калиновський в травні 2007 року на спортивному "BMW" на величезній швидкості врізався в припарковані "Жигулі". В результаті загинув прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський.

Патрульна поліція Києва затримала підозрюваного у подвійному смертельному ДТП, який 8 років (!!!) переховувався від суду і після...

Posted by Антон Геращенко on 29 вересня 2015 р.