"Укрпошта" відновила роботу відділення у Гранітному  / ZN.UA

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Читайте такожУкраїнські телеканали відновили мовлення у чотирьох районах Луганщини

У повідомленні підкреслюється, що в цьому відділенні організовано прийом усіх видів поштових відправлень і видачу лише зареєстрованих поштових відправлень без доставки.

Відео дня

"Попри складну ситуацію, що виникла в Донецькій і Луганській областях, наші колеги дбають про те, аби люди могли користуватися поштовими послугами на тимчасово окупованих територіях", - цитує прес-служба керівника "Укрпошти" Ігоря Ткачука.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрпошта" відновила роботу відділень поштового зв'язку в Авдіївці, Очеретиному (Донецька обл.), а також у Камишевасі (Луганська обл.).

Довідка УНІАН. "Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. "Укрпошта" надає понад 50 видів послуг у близько 12 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 78 тисяч співробітників.

"Укрпошта" щорічно доставляє споживачам понад 240 млн поштових відправлень, 16 млн посилок і відправлень з оголошеною цінністю, 15 млн переказів, понад 83 млн пенсій.