Фото УНИАН

До спроби відібрати фабрику в РФ причетний Володимир Путін. Про це розповів генеральний директор корпорації В'ячеслав Москалевський, пише ЛІГА.net.

Читайте такожУ Порошенка розповіли, за скільки планують продати підрозділ Roshen у Росії

"Там два чинники. Є Путін - великий стратег, і є бандити з групи Гута (до її складу входить корпорація "Об'єднані кондитери", основний конкурент Roshen в РФ - ред.), які під прикриттям намагаються наші активи відібрати. У нас з ними взаємна нелюбов. Вони міркують приблизно так: навіщо в такій ситуації платити гроші, якщо можна просто віджати?", - сказав Москалевський.

Відео дня

За його словами, виробництво на російській фабриці впало в чотири рази. Весь асортимент Липецька продублювали на Кременчуцькії та Вінницькій фабриках.

Гендиректор Roshen додав, що в Крим постачають цукерки з Липецької фабрики: "Українські фабрики туди нічого не постачають".

Раніше УНІАН повідомляв, що російські активи кондитерської корпорації виставили на продаж за $200 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 26 травня 2014 року, будучи кандидатом у президенти, Петро Порошенко заявляв, що має намір продати свій бізнес, окрім "5 каналу". Згодом Порошенко залучив для продажу своєї корпорації Roshen інвестиційну компанію Rothschild.

Читайте такожПравоохоронці перевіряють усі магазини Roshen у Києві через повідомлення про замінування

Відповідно до чинної Конституції України, президент країни не може мати іншого представницького мандата, обіймати посаду в органах державної влади або в об'єднаннях громадян, а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю, входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку.