скриншот

Відео поширила прес-служба Національної поліції.

Як повідомляв УНІАН, близько 4 години ранку 10 січня 5 п'яних громадян увірвалися на турбазу "Хата магната" на Драгобраті і змусили кухаря і бармена готувати їм їжу, хоча в той час на турбазі не було світла. А після цього влаштували п'яні розбірки з персоналом, в ході яких побили одного з кухарів і бармена, які з численними тілесними ушкодженнями були госпіталізовані, а також влаштували стрілянину з пістолетів. Зазначалося, що потерпілі не є жителями Закарпаття, а приїхали на курорт, щоб заробити кошти під час гірськолижного сезону.

Читайте такожВ Ужгороді заблокували суд у справі про бійку на Драгобраті, нардепи намагалися потрапити в СІЗО до бійцям ПС (фото)

У свою чергу в ході виниклої бійки самі нападники отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані. На даний момент їм оголошено про підозру у хуліганстві. Четверо з них вже взято під варту.

Читайте такожПС просить покарати співробітників "Хати магната" за використання зброї проти його бійців

Рух «Правий сектор» підтверджує, що мова йде про його членах, однак припускає, що їхній конфлікт з персоналом турбази «Хата Магната» міг виникнути із-за нібито антиукраїнських висловлювань цих співробітників, серед яких є вихідці з Донбасу».