Фото УНИАН

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, під час несення служби поліцейські Білгород-Дністровського відділу поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2106» під керуванням 60-річного жителя міста.

Читайте такожСБУ перекрила канал постачання в Україну кокаїну під виглядом цукерок

Від чоловіка відчувався запах алкоголю. На прохання співробітників поліції проїхати до медичного закладу для медичного огляду, чоловік відповів відмовою.

Відео дня

«Під приводом випити води, він з багажного відділення автомобіля дістав сокиру, якою став погрожувати працівникам поліції. Згідно зі статтею 45 Закону України «Про Національну поліції» до правопорушника були застосовані спеціальні засоби», - повідомили у відділі.

Як з'ясувалося, чоловік уже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, в тому числі і керування транспортним засобом в нетверезому стані.

Читайте такожУ Черкасах сьогодні починає роботу нова патрульна поліція

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу) КК України. За вчинене правопорушення законодавством передбачено покарання аж до позбавлення волі на строк до трьох років.