/ скріншот

Про це заявила т.в.о. голови правління ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Ганна Бичок на брифінгу 16 лютого.

Вона додала, що часткові кадрові зміни в команді жодним чином не вплинуть на виконання зобов’язань НСТУ щодо організації та проведення «Євробачення-2017» в Україні.

На місця менеджерів, які залишили проект, вже знайдено заміну. 

Відео дня

«Це зайняло у нас близько 72 годин, - повідомив заступник керівника ПАТ НСТУ Павло Грицак. -  Пов'язано це з двома причинами: значна підтримка з боку всіх владних структур України та міста Києва. Друга причина - люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда. Залишили проект люди із івент-команди та комерційної частини команди, хто безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку».

Оскільки кадрові зміни потребують схвалення з боку Європейської мовної спілки, пропозиції щодо кандидатур на заміщення посад у команді підготовки до «Євробачення-2017» направлені на затвердження ЄМС.

Читайте такожОрганізатори розповіли, чого чекати українцям і туристам під час тижня Євробачення-2017 в Києві

«Івент-менеджер обраний спільно з містом Києвом, оскільки дуже багато подій навколо «Євробачення-2017» відбуватиметься в Києві. На посаду комерційного директора пісенного конкурсу кандидатом є людина, яка працювала більше 15 років у Національній телерадіокомпанії України і займалася всіма спонсорськими і маркетинговими проектами, зокрема конкурсом «Євробачення-2005» і дитячим пісенним конкурсом «Євробачення-2009», «Євро-2012» та іншими подіями», - сказав Павло Грицак.

Учасники брифінгу повідомили, що 14 лютого розпочато і успішно триває продаж квитків на «Євробачення-2017». Зокрема, за два дні продано 9 384 квитки вартістю  від 8 до понад 500 євро. Загалом  планується продати майже 70 тисяч квитків на 9 подій конкурсу: фінал, два півфінали, їхні репетиції й генеральні репетиції.

Від 6 лютого також розпочалося бронювання номерів в офіційних готелях «Євробачення-2017» для іноземних делегацій. За перший день забронювала номери 21 делегація.