фото npu.gov.ua

У Полтаві затримали керівника фармацевтичного підприємства і посередника, які запропонували і дали хабар капітану поліції. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Читайте такожНа Львівщині повернувся на посаду затриманий за хабарництво начальник міграційної служби

Бізнесмени запропонували 260 тисяч гривень начальнику Управління протидії наркозлочинності поліції Полтавської області. За цю суму вони хотіли продовжити ліцензію на діяльність мережі аптек на Полтавщині. Поліцейський повідомив про це у Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

фото npu.gov.ua

Директор фармацевтичного підприємства відправив свого представника із першою частиною хабара – 35 тисяч гривень. Відразу після передачі хабара чоловік був затриманий. Гроші було вилучено як речовий доказ.

Читайте такожСпівробітник НАБУ погорів на хабарі у $150 тисяч, за які обіцяв закрити кримінальну справу

Згодом правоохоронці затримали і самого 41-річного керівника мережі аптек та провели обшуки за місцем проживання фігурантів та на території фірми.

Наразі підприємці-корупціонери затримані, обом оголошено підозру. Один із затриманих є депутатом обласної ради. За спробу підкупити поліцейського затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.