Instagram

Українські знаменитості побували на російському музичному фестивалі «Жара» і вже встигли поділитися першими знімками з сонячного Баку.

З 27 по 30 липня в Баку відбувся музичний фестиваль «Жара», який зібрав на одній сцені безліч зірок. Захід відвідали і численні українські знаменитості, які вже встигли поділитися подробицями «Жары» на своїх сторінках в соцмережах.

Віра Брежнєва, Ані Лорак, Світлана Лобода, Діма Монатік, Софія Ротару зі своєю сім'єю і багато інших - пропонуємо подивитися, як пройшли 4 дні українських селебреті в Баку.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн відвідав фестиваль «Жара» в Баку, під час якого попросив про допомогу через пильну увагу українських і російських знаменитостей.

Читайте такожПугачовій стало зле на фестивалі "Жара" в Баку: вихід з хітом "Мне нравится, что вы больны не мной" відклали

Сам Ліндеманн у фестивалі не брав участі, він приїхав до Баку як гість. Російські поп-зірки постійно фотографувалися з лідером Rammstein, причому німець на знімках виглядав нещасним. На це звернув увагу житель Баку Шаміль Рамазанов, який жартома попросив Ліндеманна двічі моргнути, якщо того тримають у заручниках.

Instagram