Сьогодні депутати Полтавської обласної ради не затвердили звіту голови обласної державної адміністрації Валерія АСАДЧЕВА.

Як передає кореспондент УНІАН, на сесії облради майже дві години депутати заслуховували і обговорювали звіт голови ОДА В.АСАДЧЕВА щодо виконання програми соціально-економічного розвитку області в 2008 році. На думку В.АСАДЧЕВА, минулий рік для області був вдалим. Він навів статистику розвитку області в різних сферах, наголосивши, що на тлі країни, Полтавська область має значно кращі показники. Проте після тривалої дискусії і обговорення проблем регіону, звіт В.АСАДЧЕВА не затвердили. Зокрема, депутати Анатолій ШКАРБАН і Віктор АКІМОВ заявили губернаторові про невирішення багатьох екологічних проблем: лісові пожежі, відсутність очисних споруд і забезпечення якісною питною водою жителів Кременчуцького району, Комсомольська, розмиття берегів Кременчуцького водосховища тощо. Депутат Іван КОВАЛЬ висловив невдоволення станом справ у цукровій галузі області.

«Те, що депутати облради вже вкотре не беруть до уваги звіт голови ОДА, не тягне за собою жодних санкцій», - відзначив представник Полтавської ОДА.

Відео дня