Луценко відвідав Тячівську місцеву прокуратуру / фото gp.gov.ua

Керівник Тячівської місцевої прокуратури на Закарпатті перевіряється на причетність до "кришуванні" нелегального грального бізнесу. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

За словами керівника ГПУ Юрія Луценка, який 10 жовтня перебував на Закарпатті з робочою поїздкою, на території Тячівського району виявлено вісім залів, де незаконно функціонують 90 гральних автоматів. Через це керівництво ГПУ взялося за місцевого прокурора.

Читайте такожСБУ викрила керівництво Вінницької митниці на хабарництві - Луценко

"Якщо місцевий прокурор не бачить нелегальної вирубки та гральних автоматів, значить він не працює… Якщо кримінальних проваджень нема, - то за що ви отримуєте заробітну плату", - зауважив Луценко, звертаючись до працівників прокуратури.

Керівник Тячівської прокуратури був супроводжений до Ужгорода для проведення слідчих дій. У нього вдома і у службовому кабінеті були проведені обшуки.

Також тривають допити працівників вищевказаних гральних закладів на предмет встановлення причетності до їхньої діяльності працівників правоохоронних органів.

ГПУ відкрила кримінальне провадження 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) .

"У ході досудового розслідування перевіряється факт причетності керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області на предмет зловживання своїм службовим становищем з метою особистого збагачення, систематичного одержання неправомірної вигоди за покривання протиправної діяльності у сфері грального бізнесу", - йдеться у повідомленні.