Харві Вайнштейн і Джорджина Чапман / REUTERS

У США продовжує розпалюватися скандал навколо голлівудського продюсера Харві Вайнштейна, який був звинувачений у сексуальних домаганнях. Видання TMZ повідомило нові подробиці цієї резонансної історії.

Як виявилося, контракт продюсера з кінокомпанією The Weinstein Company містив положення, які регламентують дії компанії і самого Вайнштейна в тих випадках, якщо на нього подадуть до суду за сексуальні домагання. За перший такий випадок співзасновник компанії повинен буде заплатити $250 тис. штрафу, за другий випадок — $500 тис., за третій — $750 тис., і по мільйону доларів за кожен наступний випливає з документа, з яким ознайомилося ЗМІ.

Читайте такожСлідами скандального продюсера: голову Amazon Studios звинуватили в сексуальних домаганнях (відео)

Відео дня

В контракті також зазначено, що до поки Вайнштейн проводить регулярні виплати, компанія зобов'язується не звільняти з посади продюсера.

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, актриса Ешлі Джадд звинуватила Вайнштейна в сексуальних домаганнях. Пізніше про аналогічні випадки заявили ще дев'ять жінок. Анджеліна Джолі, Емма Уотсон, Колін Ферт, Леа Сейду і інші також висловилися про скандал.Сам Вайнштейн не став виступати із спростуванням і заявив, що шкодує про те, як «вів себе з колегами в минулому».