Плотницький розповів про озброєних росіян на Донбасі / фото ghall.com.ua

Син ватажка "ЛНР" Ігоря Теслярської Станіслав ще кілька років тому отримав російський паспорт і переїхав з Луганська до Воронежа, де відкрив власний бізнес. Про це пише журналіст Денис Казанський.

Читайте такожПлотницький заздрить Захарченку через краще фінансування Москвою – ІС

"Поки лохи в Луганську і Донецьку чотири роки сподіваються і чекають, коли ж їх візьмуть в Росію, сім'я ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького цю мрію вже здійснила. Син Плотницького Станіслав ще кілька років тому спокійно отримав російський паспорт і звалив з Луганська до Воронежа, де відкрив власний бізнес", - пише він.

Відео дня

Бізнес Станіслава Плотницького зареєстрований в РФ офіційно, тож інформація про неї доступна в російському Єдиному реєстрі індивідуальних підприємців, пояснює журналіст. Там же зазначено, що Станіслав Ігорович Плотницький є громадянином Росії.

блозі Дениса Казанського
блозі Дениса Казанського

Чому в Росії сім'я Плотницького вибрала місцем проживання Воронеж - не зрозуміло. Але про те, що Плотницькі перебралися саме туди, було відомо і раніше, пише Казанський. Рік тому у Воронежі загинули батьки Плотницького.

Як повідомляв УНІАН, ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що в наступному році має намір відкрити "золоту копальню".