ДСНС в Житомирській області

На Житомирщині  за останні дві доби негоди рятувальники  звільнили зі снігових заметів 296 автомобілів, де перебувало загалом 466 людей.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

Як зазначається у повідомленні, тільки вчора, 19 грудня, оперативно-рятувальні підрозділи області здійснили 14 виїздів для надання допомоги водіям, що потрапили у перипетії погодних умов.

Відео дня

Найбільш складними видалися ділянки доріг на півдні області. Через затор із вантажівок було тимчасово обмежено рух на 308 та 313 кілометрах траси "Кременець – Біла Церква" у Ружинському районі та на 222 кілометрі траси "Виступовичі – Могилів-Подільський" поблизу села Хажин Бердичівського району.

"Загалом, упродовж двох діб до ліквідації заторів та надання допомоги водіям на автошляхах Житомирської області залучено 36 одиниць пожежно-рятувальної техніки високої прохідності та важкої інженерної, а також 131 чоловік особового складу територіальних підрозділів ДСНС. Зі снігових заметів ними вивільнено загалом 296 автомобілів, у яких перебувало 466 людей", - сказано у повідомленні.