Россошанського залишили під арештом / Фото УНІАН

Апеляційний суд Київщини залишив під вартою до 8 березня Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської. Таке рішення колегія суддів ухвалила 18 січня, відхиливши скаргу захисту на арешт, повідомляє Радіо Свобода.

Читайте такожМВС опублікувало відео, на якому Ноздровська повертається додому за кілька годин до смерті

Россошанський брав участь у засіданні через відеозв’язок із СІЗО. У нього також з’явився новий захисник Олексій Цибенко, який заявив, що Россошанський обмовив себе. Сам підозрюваний на засіданні не виступав і ситуацію не коментував.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 1 січня тіло 38-річної Ірини Ноздровської, жительки селища Демидів Вишгородського району Київської області, яка зникла 29 грудня, виявили у місцевій річці. Ноздровська вела справу про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку збив автомобілем племінник екс-голови Вишгородського райсуду Дмитро Россошанський. За словами журналістки Анни Молчанової, Ноздровскій погрожували родичі винуватця ДТП.

8 січня за підозрою у вбивстві Ноздровської затримали батька Дмитра Россошанського - Юрія Россошанського. 9 січня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб (до 8 березня включно) без можливості внесення застави. 10 січня перший заступник начальника Нацполіції В'ячеслав Аброськін заявив, що на тілі убитої було виявлено ДНК Юрія Россошанського.