Кримський автономії не потрібні додаткові повноваження, вважає лідер Партії регіонів, кандидат на пост Президента України Віктор ЯНУКОВИЧ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні в Євпаторії, відповідаючи на запитання журналістів, чи потрібне автономії збільшення повноважень.

«Автономна Республіка Крим має досить повноважень, однак дуже важливо, щоб ці повноваження були на ділі, а не на словах», - сказав В.ЯНУКОВИЧ.

Відео дня

При цьому кандидат на пост Президента відзначив, що сьогодні «чимало положень Конституції (Криму), як і Конституції України, владою ігноруються».

«Якщо ця Конституція (автономії) виконуватиметься, і центральна влада до цього ставитиметься відповідно до закону, то цього питання (про необхідність розширити повноваження) не буде взагалі», - сказав В.ЯНУКОВИЧ.

Кажучи про кримські курорти, кандидат на пост глави країни відзначив: «Переваги клімату, ресурси для лікування людей - їх, звичайно, потрібно використовувати... Крим має свої сильні сторони, їх потрібно розвивати. Держава має створювати умови для цього, створювати пріоритетні програми та їх фінансувати».