Двоє військовослужбовців строкової служби Збройних сил України загинули внаслідок розриву невідомого вибухового предмету на полігоні в Дніпропетровській області.

Як повідомили УНІАН у Департаменті преси та інформації Міністерства оборони України, сьогодні, близько 15.30, на 239-му загальновійськовому полігоні, поблизу селища Черкаське у Дніпропетровській області, було знайдено загиблими двох військовослужбовців строкової служби 93-ї окремої механізованої бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України.

Попередньо встановлено, що на полігоні проводилися планові стрільби зі стрілецької зброї; для оточення території стрільб були виставлені відповідні пости, на одному з яких вони несли службу.

Відео дня

Після завершення стрільб, після прибуття начальника оточення на місце, де несли службу загиблі солдати, було знайдено їхні тіла біля воронки від розриву невідомого вибухового предмету.

З метою з’ясування причин та обставин загибелі військовослужбовців створено комісію на чолі із заступником командувача Сухопутних військ ЗСУ.

На місці події працюють представники Військової служби правопорядку у Збройних силах України та військової прокуратури.

Керівництво Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних сил України, командування Сухопутних військ висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців.