Про це УНІАН повідомили у Відділі зі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

Згідно з повідомленням, вранці 22 жовтня до чергової частини Шахтарського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від уповноваженого партії «УДАР» про те, що вночі невідомі проникли в приміщення офісу партії і викрали два ноутбуки.

Під час огляду на місці злочину слідів злому вхідних дверей встановлено не було, внутрішній порядок в приміщенні не порушено. З офісу було таємно викрадено два ноутбуки з комп'ютерними мишками, які належать партії «УДАР», загальною вартістю приблизно 10 тис. грн. Інше майно не постраждало.

Відео дня

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України.

Як повідомляв УНІАН, за словами керівника цього штабу Дениса Комарова, «сьогодні вранці, близько 7.50, коли співробітники окружного виборчого штабу партії «УДАР» прибули до офісу, вони виявили зникнення двох ноутбуків; крім того, задні двері офісу були відкриті”.

Він відзначив, що, крім двох робочих ноутбуків з важливою інформацією, нічого не зникло, і грабіжники залишили незайманим ще два ноутбуки, принтер, інтернет-модеми і обігрівач.

Керівник штабу вважає, що метою грабіжників були не матеріальні цінності, а інформація, що зберігалася в штабних комп'ютерах.