Павло Матвієнко залишив посаду

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення ухвалене депутатами Запорізької обласної ради сьогодні, 30 травня, під час 27-ї сесії облради.

За дострокове припинення повноважень голови облради Матвієнка під час таємного голосування висловилися 88 з 92 присутніх у залі депутатів. За обрання новим головою Запорізької облради Віктора Межейка проголосували 90 з 92 присутніх на сесії депутатів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Запорізької обласної ради, підставою для внесення до порядку денного сесії питання про дострокове припинення повноважень голови облради Матвієнка стала його заява, подана до апарату Запорізької облради 28 травня.

Відео дня

На тему: На Львівщині змінили голову облради

Відповідно до рішення депутатів, Матвієнка звільнено з поста голови Запорізької обласної ради, водночас він зберіг своє місце в депутатському корпусі у складі фракції ПР.

Межейко до сьогоднішнього дня був депутатам Запорізької облради, членом президії облради і головою постійної комісії з гуманітарних питань. Він також є керівником Запорізької обласної федерації футболу.