/ Фото : moscow-live.ru

Президент України Віктор Янукович підписав указ, згідно з яким діяльність Державної служби інтелектуальної власності спрямовується і координується Кабінетом міністрів через міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Текст указу від 8 жовтня розміщено на сайті глави держави.

Своїм указом Президент вніс відповідні зміни до розділу IV Схеми організації та взаємодії центральних органів виконавчої влади, затвердженої Указом від 9 грудня 2010 року № 1085 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» (в редакції указу від 24 грудня 2012 року № 726 зі змінами, внесеними указами від 16 січня 2013 року № 19 і від 28 лютого 2013 року № 96). Таким чином, у пункті 9 (переліку центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом міністрів через міністра освіти і науки - УНІАН) абзац «Державна служба інтелектуальної власності України» виключений, натомість внесений до пункту 4 (через міністра економічного розвитку і торгівлі України - УНІАН) після абзацу «Державна служба експортного контролю України».

Відео дня

Читайте також: США назвали Україну «піратом номером один» у світі

У свою чергу, Кабміну доручено подати пропозиції щодо внесення до актів Президента змін, які випливають із цього указу, та привести свої акти у відповідність.