Вибухом знесло конструкцію балкону

Вибух стався на двох верхніх поверхах першого під'їзду будинку, повідомляє сайт НикВести.

Внаслідок вибуху, який було чути в радіусі кількох кілометрів, повністю знесло конструкцію балкона на п'ятому поверсі, також провалилась покрівля будинку над місцем вибуху і вибило вікна в сусідніх будинках.

З під'їзду, де стався вибух, евакуювали 32 людини. Також є інформація про трьох постраждалих, один з яких - чоловік, якого госпіталізували.

Відео дня

В даний момент на місці працюють МНС-ники, медики, міліція, а також експерти-криміналісти й газовики. Рятувальники проводять так звані "хвилини тиші" для того, щоб визначити, чи є хтось живий під завалами.

Також на місце події прибули губернатор Миколаївської області Микола Романчук, перший заступник мера Миколаєва Юрій Андієнко і голова ГУ ДСНС України в Миколаївській області Максим Грицаєнко.

Читайте такожУ Миколаєві кількість загиблих від вибуху у багатоповерхівці зросла до 7 осібНа місці розгорнута робота штабу з життєзабезпечення рятувальних робіт.

На 8 ранку відсутня інформація про місце перебування 3 осіб, які прописані в квартирі №18 на вулиці Молодогвардійська, 28: Валентина Адамівна Кривчик, Сергій Миколайович Кривчик і Альона Владиславівна Кривчик. Рятувальники просять усіх, хто володіє інформацією про їх місце перебування або контактних даних, звертатися в Службу порятунку за номером "101".