Фонд "Велич Життя" дякує кожному у світі за сотні, тисячі врятованих українських долей / фото прес-служби компанії

"Благодійний фонд "Велич Життя" висловлює подяку нашим європейським партнерам компанії Medusa - Містеру Taszos Loizou та компанії з Німеччини Listan GmbH, які роблять надзвичайні речі за покликом свого серця. Немає жодної душі, якій було б байдуже, що відбувається зі свободою. І немає жодної душі в Україні, яка не відчувала б вдячності Вам - людям, які допомагають нам не тому, що повинні, а тому, що ваше серце не може дозволити вам чинити інакше. Це і є людяність. Якби не було таких людей із такими великими серцями, у світі не залишилося б жодної свободи", - наголосила президентка фонду Алла Ландар.

Зустріч учасників Благодійного фонду "Велич Життя" з партнерами є ще одним підтвердженням стратегічного партнерства між Україною та Европейськими партнерами.

Ситуація на фронті, першочергові потреби медичного фронту, необхідність посилення українського медика, місії Благодійного фонду "Велич Життя" - "Врятуємо їх життя". 

"Дякуємо за відданість та підтримку України, за кожну спрямовану допомогу, щиро вдячна європейським партнерам за непохитну підтримку. Солідарність - людська та світова - залишається єдиним засобом проти варварства й агресії. Ніколи не відмовляймося від нашої природної сили - сили всього вільного світу. Сили діяти разом. На повну. Заради миру. Прийде час, коли ми всі, всі українці, будемо святкувати в мирі й справжній безпеці нашу Перемогу. Це буде час без окупантів на українській землі. Я дякую всім, хто жодного дня не втрачає, наближаючи мир і безпеку для всієї нашої землі", - зазначила Конєва Єлизавета.

Благодійний фонд "Велич Життя" дякує всім героям України за мужність, заявив Владислав Ландар / фото прес-служби компанії

"Наші воїни, наші герої. Передова. Пишаємося всіма! І дякую вам - за вашу мужність! Благодійний фонд "Велич Життя" разом з партнерами підтримують прифронтові шпиталі", - заявив Владислав Ландар.