false

Політичний експерт і блогер Назар Приходько, який раніше розповів про роботу підприємства "Галпідшипник" на окупованій території Донецької області, повідомив про погрози.

На своїй фейсбук-сторінці він опублікував скріншот анонімного повідомлення з погрозами.

"Я казав, що мене медійно травлять? Казав. Ось вам приклад. Людина пише з прихованого номера, погрожує... А чому? Бо я сказав правду! Далі що..?",- пише Назар Приходько.

Відео дня

В опублікованому ним скріншоті написано: "Про шарики-підшипники полюбляєш писати? Дивись, бо будуть наслідки... і не тільки правові...".

false

Нагадаємо, раніше Приходько повідомив про те, торговий дім "Галпідшипник" працює на території ОРДЛО. Компанія спеціалізується на продажу елементів трансмісій, транспортних систем та інших комплектуючих для промисловості та сільгосптехніки.

За даними Приходька, з 2014 року компанія ні на день не зупиняла роботу Донецької філії: вона була перереєстрована в так званій "ДНР", отримала код ЕГПРОУ і юридичну адресу: Донецьк, вул.Сеченова, 31. "Бізнес пішов в темну. Через Запорізьку філію йшов і йде транзитний потік продукції на Донецьк, де комплектуючими користуються окупанти, бо ж техніку, яка вбиває наших Воїнів ремонтувати треба", — писав блогер у квітні цього року.

"Пиши, борись, будь Патріотом, але! На тебе спустять "собак", тобі погрожуватимуть, тебе "замовлять", — написав Назар Приходько в пості про погрози.