false

Українське гумористичне шоу «Дизель шоу» транслюватимуть на російському телеканалі «Че!», що входить до «СТС Медіа». Про це повідомляє «Дзеркало Тижня».

В анонсі, який показав російський телеканал, повідомляється, що «Дизель шоу» - це «міжнародний комедійний хіт», прем'єра якого запланована на 8 лютого.

false

Представники «Дизель шоу» ніяк не прокоментували ситуацію.

Відео дня

«Прагнучи уникнути скандалу, студія утрималася від того, щоб вказувати своє українське походження - мабуть, думаючи, що знайомі росіянам особи гравців КВН Писаренка і Нікішина (команда «Уєздний город») присплять пильність. Але від патріотично налаштованих глядачів з України нічого не приховати. Сподіваємося скоро дізнатися, скільки коштував цей контракт і як довго передача проіснує на каналах агресора», - зазначає телеграм-канал «Украина Сейчас».

Телевізійна версія програми «Дизель шоу» виходить на телеканалі ICTV і є одним з найбільш рейтингових продуктів на цьому каналі.

У травні 2020 року Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) включила в список юридичних осіб, до яких застосовуються додаткові санкції, 28 російських медіакомпаній, в тому числі ТОВ «СТС Медіа» (Москва).