Дубінський розповів про будівництво екс-заступника Кличка / фото УНІАН

Один зі спільників Кличка з будівельної мафії, екс-заступник голови КМДА Ігор Ніконов, близький до олігарха Дмитра Фірташа, практично почав продаж будинків в ЖК «Дніпровська перлина», розташованого неподалік від споруджуваного Подільсько-Воскресенського мосту.

Про це на своєму youtube-каналі повідомив народний депутат Олександр Дубінський.

«Житловий комплекс «по чистій випадковості» вдало розташований біля майбутньої транспортної розв'язки, точніше, під мостом що будується, який буде йти прямо в центр міста, на Поділ. Ці елітні будинки збираються звести на мальовничому березі Дніпра, в урочищі Горбачиха. Виникає запитання: так це міст для мешканців нових висоток на березі Дніпра? Чи все-таки для троєщинців, що живуть у віддаленому спальному районі? Думаю, відповідь очевидна», - вважає нардеп.

Відео дня

Читайте такожВідповідальність за загибель чотирьох людей через вибух газу в житловому будинку лежить на чиновниках - Дубинський

За його словами, Кличко хотів би до виборів завершити цей довгобуд. Але оскільки ні грошей, ні проекту немає, в мерії вирішили зупинитися на півдорозі.

«Парадоксально, але міст, який повинен був піти на житловий масив Троєщина, куди ніяк не можуть побудувати метро, і жителі якої змушені витрачати на дорогу на роботу чотири години в день, в підсумку до Троєщини не дійде. А зупиниться на Воскресенських садах і потім зверне до метро «Лівобережна», - розповів Дубінський.