Екс-нардеп Дмитро Добродомов / фото УНІАН

Міністерство оборони опублікувало перелік кандидатів, які подалися до громадського антикорупційного органу при міністерстві.

Участь в національному відборі бере екснардеп Дмитро Добродомов. Про це повідомив представник InformNapalm Михайло Макарук у своєму блозі на Цензор.Нет

"Цей "товариш" має дуже плідний досвід співпраці з російськими пропагандистами та спецслужбами! Нагадаю, що в 2015-2016 роках патріотичні хакери зламали переписку низки російських пропагнандонів, які координували свою роботу з спецслужбами немитої. Серед цих пропагандонів окремо вирізнялася російська продюсерка та журналістка Марія Столярова. Серед політиків, яких інформаційно курувала Столярова був і Дмитро Добродомов!" - зазначив Макарук.

Відео дня

В зламі листування є неодноразові згадки того, що саме Столярова забезпечує його піар, так само як і піар "Оппоблоку". Вочевидь, саме таке завдання перед нею ставили російські спецслужби. А Дмитро Добродомов за зв’язки з "фсбешними" журналістами був доданий до бази "Миротворця", повідомив Михайло.

"Тепер цей контактер з російськими пропагандонами в погонах рветься до антикорупційної ради при Міністерстві оборони. В орган, який буде контролювати прозорість закупівель. Як Добродомов буде розпоряджатися інформацією, отриманою в МО? Чи не буде зливати її своїм російським друзям та подругам? Закликаю МО та контррозвідку СБУ не допустити інфільтрації подібної людини в апарат Міністерства!" - звернувся Михайло Макарук до силовиків.

Він також додає, що саме Добродомов передав "4-й канал" у власність ліквідованому нардепу-колаборанту, агенту ФСБ Олексію Ковальову.