false

Патріарх Української православної церкви Київського Патріархату Філарет в урочистій обстановці нагородив керівника компанії «Петро Великий» Аллу Ландар орденом Святого Миколая Чудотворця за волонтерську діяльність в зоні АТО, зокрема за матеріальне забезпечення військових на першій лінії оборони.

Алла Ландар подякувала патріарху Філарету за цю нагороду і підкреслила, що серед багатьох нагород, цей орден, отриманий з рук Патріарха, має для неї особливе значення, має особливу вагу. Адже це визнання важливості волонтерської роботи, яку проводить вона і її компанія «Петро Великий».

false

Патріарх Філарет після нагородження привітав Аллу Ландар та побажав і надалі їй та всьому колективу компанії займатися благородним і богоугодною справою, допомагаючи української армії в зоні АТО.

Відео дня

Довідка: Ландар Алла – український підприємець, відома своєю волонтерською діяльністю. З початку російської агресії проти України в 2014 році Алла Ландар і її компанія ведуть активну волонтерську діяльність у зоні проведення АТО. Стараннями Ландар на фронт для потреб українських воїнів були доставлені реанімобілі, автомобілі швидкі допомоги, харчі, одяг, медичні засоби. Спільно з Українською православною церквою по всій Україні був організований збір коштів для допомоги українській армії.

false

Починаючи з 2014-го року і донині ПФ «Петро Великий» виділив грошову допомогу українській армії на суму понад 600 тисяч гривень. Особливо активізувалася робота під час Іловайського котла. З перших трагічних днів спільно з активістами української громадськості була проведена екстрена зустріч з президентом з приводу організації негайної допомоги українським патріотам. А протягом наступних десяти місяців волонтерами компанії спільно з активістами всіх рівнів велася цілеспрямована титанічна боротьба за повернення патріотів з полону додому.

Під час кривавих боїв у Дебальцеве волонтерами компанії спільно з українським православ'ям придбані і відправлені на фронт дизельні генератори і бензопили.

У своїй волонтерській роботі її компанія «Петро Великий» тісно співпрацює з Червоним хрестом України.

За час волонтерської діяльності Ландар Алла і її компанія «Петро Великий» були нагороджені:

У 2016 році:

  • орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня за сприяння у звільненні українських військовополонених на сході Україні, а також за заслуги з відродження духовності та утвердження Помісної Церкви в Україні
  • медаллю «За жертовність і любов до України» - від Української православної церкви.

У 2013 році:

  • орденом Святої рівноапостольної княгині Ольги за заслуги перед Українською православною церквою, активну участь у будівництві храму, відродження духовності та утвердження українського православ'я.
  • орденом святої великомучениці Варвари, за заслуги з відродження духовності та утвердження Помісної Церкви в Україні.

У 2010 році грамотою релігійної громади за надання допомоги в будівництві Храму Пресвятої Богородиці.

Крім того, за час своєї діяльності Ландар Алла і її компанія були відзначені Подякою від Міністерства оборони України, Подякою від військової частини п/н В2326, подякою від батальйонів «Айдар», «Донбас», «Правий сектор», Почесною грамотою Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України «За вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва, активну громадську позицію, захист прав та інтересів підприємств», Почесною грамотою Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, нагородами за плідну співпрацю від Міністерства житлово-комунального господарства, почесною грамотою Спілки воїнів Афганістану «За людяність і гуманізм при вшанування захисників державного суверенітету і територіальної цілісності України», що є виявом високої оцінки діяльності ПП «Петро Великий» з боку Церкви, держави і суспільства.