У поліції зазначили, що жінка не залишила передсмертної записки \ facebook.com/mvs.gov.ua

Харків'янка Яна Н., яка вчора, 1 червня, загинула в результаті падіння з вікна 19 поверху будинку на вул. Культури, разом з шестимісячним сином, була адвокатом і займалася сімейним правом.

Читайте такожУ Харкові встановлюють обставини загибелі жінки та шестимісячної дитини

Про це пише NewsRoom. За даними видання, в 2006 році вона захистила кандидатську дисертацію в Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого, потім працювала викладачем. Останнім часом загибла співпрацювала з однією з приватних юридичних фірм.

Відео дня

У поліції зазначили, що жінка, яка загинула разом з 6-місячним сином, не залишила передсмертної записки. Слідів насильницької смерті на тілі немає. Її чоловік, який знаходився вдома, дізнався про події від поліції.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові мати з дитиною випали з вікна висотки. За словами місцевих жителів, жінка не страждала психічними розладами і добре спілкувалася з сусідами. Загиблі мешкали в квартирі удвох. Поліція встановлює обставини загибелі 42-річної жінки та шестимісячної дитини. Відкриті дві кримінальні провадження - за ст. 115 ("вбивство") з позначкою "самогубство", а за фактом смерті дитини - за ст. 115 (вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу.