Про загибель дружини та сина чоловік дізнався від поліції / фото: ГУ НП Київщини

В Харкові поліція встановила, що чоловік загиблої жінки, яка вистрибнула з вікна з 6-місячним сином, на момент трагедії знаходився вдома.

Про це УНІАН повідомила спікер Шевченківського відділу поліції Харкова Інеса Снитко.

За попередньою версією слідства, 42-річна жінка зі своїм 6-місячним сином вистрибнула з вікна 19-го поверху сходової площадки будинку, де вона мешкала з родиною.

Відео дня

Поліцейські встановили, що на момент трагедії вдома знаходився 53-річний чоловік загиблої, який сказав правоохоронцям, що про смерть дружини та дитини дізнався від них.

«Коли вони вже прийшли до нього додому, він сказав, що у цей момент мабуть спав», - повідомила Снитко.

Жодних передсмертних записок слідчі не знайшли. Чи знаходилася загибла на обліку у психіатричній лікарні наразі встановлює слідство, однак, за словами сусідів, жінка не мала психічних розладів.

Як повідомляв УНІАН, подія сталася 1 червня близько 6:15 ранку на вулиці Культури неподалік станції метро «Наукова». 42-річна жінка зі своїм 6-місячним сином вистрибнула з вікна 19-го поверху, від отриманих внаслідок падіння травм, жінка з немовлям загинули на місці до приїзду медиків.

Поліція відкрила два кримінальних провадження: п.2 ч.2. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) за фактом смерті дитини та за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з приміткою «самогубство».