Фото: Efraimstochter / Pixabay

Найближчим часом сім'ї в Україні та в усьому світі зіткнуться зі зростанням цін на дитячі іграшки, оскільки підприємства не встигають задовольнити зростальний попит. Проблеми починаються в портах країн-виробників, таких як Китай-пропозиція щодо порожніх транспортних контейнерів надзвичайно обмежена. Ситуацію спровокувало глобальне припинення торгівлі в розпал пандемії.

Зараз очікування доставки становить приблизно три тижні, а платити за неї доводиться набагато більше. Директор London Toy Company Джоел Берковіц, одним з клієнтів якого є Amazon, повідомляє, що до локдаунів вони привозили близько 30 контейнерів і платили за них 30 000 фунтів стерлінгів. Тепер сума зросте до 150 000 фунтів стерлінгів.

Проблема торкнеться всієї Європи та Америки. Затримки з постачаннями в зимовий період також приведуть до дефіциту самих трендових позицій. Якщо вам потрібно купити дитячі іграшки до зимових свят, про це варто подбати вже сьогодні, поки топові товари ще можна замовити зі знижками.

Відео дня

Які іграшки дарувати дітям у 2021-2022 році?

Якщо у Вашому оточенні є дитина і ви не знаєте, що йому подарувати, допоможуть наші підказки. Ми вивчили рекомендації топових магазинів і галузевих експертів, щоб знайти трендову продукцію для хлопчиків і дівчаток:

    • Barbie. Ігровий набір "Гардероб мрії" і шафа-валіза з лялькою оформлені у фірмовому стилі Барбі та радують модниць стильним ляльковим одягом.

    • Fisher-Price. Розумний щеня з технологією Smart Stages для дітей старше пів року дозволяє вибрати рівень навчання в залежності від віку.

    • LEGO. Колекції Star Wars, DC Comics Super Heroes і Ideas не втрачають популярності. Остання дозволяє компанії реалізувати кращі ідеї фанатів. Один з таких проєктів - "Корабель у пляшці".

    • L.O.L Surprise!. Ігрові набори O. M. G. з життєрадісними довговолосими модницями не покидають дівочі виш-листи.

    • NERF. Бластери зі стильним футуристичним дизайном викликають шалений захват у хлопчаків і допомагають їм розвивати точність, влучність.

У п'ятірку лідерів не увійшли знамениті бренди Rainbow High, Star Wars, Marvel, Disney Raya and The Last Dragon, Paw Patrol. У кожної марки є свої фанати та безліч якісних товарів для розвитку, розваги. Ви можете придбати їх в будь-якому місті без зайвих витрат і розчарування.

Безкоштовна доставка конструкторів LEGO та інших дитячих іграшок по Україні

Кращі подарункові пропозиції зібрані на сайті panama.ua, де легко знайти необхідну продукцію — ви можете відсортувати її за статтю, віком та іншими параметрами. Настільні ігри, пазли, плюшеві ведмедики, канцелярія для школярів і багато іншого можна замовити за старими цінами без передоплати в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі і більше сотні великих міст. Кур'єри безкоштовно доставляють замовлення до дверей і приймають за них оплату готівкою.