Чоловік ображав військового / скріншот

У Буковелі відпочивальник "наїхав" на бойового медика, що проходить реабілітацію. Захисник України приїхав на терапію з Бахмута - найгарячішої точки нашого фронту.

Відео миттєво розлетілися в мережі. На одному з них відпочивальник у білому халаті каже військовому: "Їдь у свій Бахмут, чому ти тут сидиш?".

Чоловік також назвав захисника України "лошарою" і "провокатором". Сам боєць розповів, що його не вперше ображають. Також уточнив, що на психологічну реабілітацію у Буковель його відправила держава.

Але на цьому скандал не закінчився: дружина відпочивальника, який ображав медика, вирішила заступитися за чоловіка. Каже, що конфлікт почався "через російську мову", з приводу якої військовий і нібито зробив зауваження.

"Він почав говорити, якою мовою нам потрібно розмовляти. Він почав говорити, що нам потрібно їхати в Росію", — озвучила дівчина свою версію. 

Вона стверджує, що військовий сам провокував її чоловіка і нібито просто "включив камеру в потрібний момент", "у вигідний для нього".

Побиття військового у Хмельницькому

2 квітня 2023 року в одному з храмів УПЦ МП священик і парафіяни побили військового, який висловив своє обурення тим фактом, що в нашій країні досі існує церква Московського патріархату.

У поліції зволікали з реакцією на конфлікт, але все ж прокоментували його і пояснили, чому військового теж можуть притягнути до відповідальності.

Того ж дня в храмі почалися сутички, люди скандували "Ганьба". Потім у ЗМІ з'явилася інформація про перереєстрацію Свято-Покровського Кафедрального собору УПЦ у підпорядкування ПЦУ

Вас також можуть зацікавити новини: