Ярмарки у  Києві продовжать роботу / фото oda.zt.gov.ua

У "червоній" зоні в Києві сільськогосподарські ярмарки продовжать працювати.

Як повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба на своїй сторінці в Facebook, цього тижня продуктові ярмарки організовані майже на 60 локаціях.

"Традиційні сільськогосподарські, сезонні ярмарки та продуктові ринки столиці працюють у звичайному режимі", - зазначив він.

Кулеба звернув увагу на правила відвідування ярмарків в умовах діючих карантинних обмежень, зазначивши, що при вході не потрібно пред’являти сертифікат вакцинації, негативний ПЛР тест чи документ про одужання. Водночас, для продавців та відвідувачів обов’язковий масковий режим.

Читайте такожУ "червоному" Львові послабили карантин: кого це стосується

Організатори мають забезпечити проведення щоранку в усіх продавців температурного скринінгу, показники якого заносяться до журналу термометрії, усі продуктові намети повинні бути обладнані прозорими захисними екранами.

Кулеба також зазначив, що у місті продовжують працювати 3 комунальних ринки: Володимирський, Житній та Бессарабський. Він додав, що днями на КП "Житній ринок" відкрився пункт вакцинації. Працює у вівторок, середу та п’ятницю з 11:00 до 16:00, Верхній Вал, 16.

Київ перейшов у "червону" зону карантину: що відомо

З понеділка, 1 листопада, Київ перейшов у "червону" зону карантину.

З цього дня для проїзду в транспорті, відвідування торгових центрів і закладів харчування потрібно ПЛР-тест або сертифікат про вакцинацію від коронавірусу.

Вас також можуть зацікавити новини