Кім закликав виїхати з області тих, хто не працює і не допомагає армії / фото Офіс президента

Голова Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім закликав жителів регіону, які не допомагають армії і не зайняті роботою, залишити його. 

Про це він заявив в інтерв'ю вечірній газеті Фінляндії Ilta-Sanomat. 

Він зазначив, що гострою проблемою для жителів Миколаєва залишається нестача чистої води. По всьому місту можна побачити людей, що стоять в черзі за водою.

Відео дня

"Я рекомендую всім, у кого є робота і він може допомогти військовим, працювати разом і допомагати солдатам перемагати. Якщо роботи немає, слід залишити цей район", – говорить він.

Як повідомляв УНІАН, в середині квітня через бойові дії поблизу Миколаєва були пошкоджені дві гілки водопроводу, який подавав воду в місто з Дніпра.

З 13 травня відновилося водопостачання житлових будинків міста, проте воду постачали з Дніпро-Бузького лиману, тому її використовували тільки для побутових справ.

У кінці серпня в Миколаєві через аварію на водозаборі з Дніпро-Бузького лиману повністю припинена подача води.

На початку вересня Віталій Кім заявляв, що проблеми з питною водою в Миколаєві неможливо вирішити найближчим часом. Найшвидший спосіб її вирішення – це деокупація Херсонської області та відновлення водогону з Дніпра.

Вас також можуть зацікавити новини: