M. Student Champ-це освітній проект для студентів / фото : https://mstudentchamp.com/

Група компаній "Метінвест" відкрила шостий сезон освітньої програми для кращих студентів вузів і коледжів, які поборються за можливість отримати роботу на підприємствах групи.

Про це повідомили в компанії.

Згідно з повідомленням, M. Student Champ - це освітній проект для студентів, які не молодші третього курсу і випускників університетів, а також четвертих курсів технікумів і коледжів.

Відео дня

У новому сезоні кейс-чемпіонат реалізується на всіх ключових підприємствах Групи "Метінвест" в містах: Маріуполь, Запоріжжя, Авдіївка, Кривий Ріг, Дніпро, Київ, Покровськ і Кам'янське. Учасники будуть вирішувати реальні виробничі завдання, а також створювати нові ідеї та пропозиції для вдосконалення технологічних процесів.

У компанії повідомляють, що для студентів участь в такому чемпіонаті – це можливість отримати практичні навички за своєю майбутньою професією, відвідати підприємства в своєму регіоні, познайомитися і попрацювати з фахівцями-практиками.

Але найголовніше, як відзначають в "Метінвесті" - по завершенню проекту кращі студенти отримають запрошення на практику, дуальне навчання або роботу.

Крім того, в компанії додають, що фіналісти проекту отримають грошові призи. Загальний призовий фонд чемпіонату M. Student Champ в поточному році складе понад 100 тисяч гривень.

Відкриття кейс-чемпіонату відбудеться 15 лютого, тому до цієї дати охочі брати участь повинні заповнити анкети і вибрати кейс.

Довідка УНІАН. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні і одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини і сталі.