Формування всебічно розвиненої особистості змалечку – це прагнення чи не всіх батьків, тому першочерговим завданням для них є вибір школи, що стане для дитини простором для розвитку можливостей. У цьому контексті Міжнародний ліцей МАУП однозначно заслуговує на увагу.

Всебічний розвиток – не порожня обіцянка

Розвиток індивідуальних якостей і реалізація здібностей дитини є головною задачею для колективу ліцею. Тому під одним дахом зібрано весь спектр навчально-виховних послуг — початкова, середня  та профільна освіта, п’ятиразове харчування для малих гурманів, виконання домашніх завдань, факультативні заняття, а ще екскурсії, майстер-класи та інші «дрібнички» — все це з 8 ранку і до 18 вечора.

Відео дня

Шкільній програмі присвячена перша половина дня, а у другій ліцеїсти долучаються до творчих студій та спортивних секцій. Серед них музична школа естрадно-джазового мистецтва, кікбоксинг, футбол, акторська майстерність, черлідинг, хореографія тощо.

Навчальні кабінети ліцею обладнані інтерактивними дошками, а навчання фізиці, хімії та біології відбувається в цікаво оснащених лабораторіях. Всі приміщення укомплектовані електронними очисниками повітря, зручними, екологічними та ергономічними меблями. На вулиці встановлено безпечне ігрове та спортивне обладнання, еко-покриття на майданчиках. На території діє система безпеки з фізичною охороною, камерами спостереження та електронними браслетами для пунктів пропуску і персональних шафок.

Чи вистачить отриманих у ліцеї знань для складання ЗНО та вступу до омріяного вишу?

Їх не просто вистачить. Щорічна статистика ліцею показує, що його випускники вдало складають ЗНО, вступають у цікаві для них українські ВНЗ або ж успішно виборюють собі місце у європейських університетах.

У Міжнародному ліцеї МАУП не виділяють окремі предмети як профільні, а дотримуються думки, що всі вони мають викладатися на рівні вище державного базового та з урахуванням перспективи вступу до закордонних ВНЗ. Окрім обов’язкової англійської, додатково можна вивчати французьку, німецьку або польську мови.

Шкільна програма передбачає вивчення мови через інтерактивні проекти, що сприяють засвоєнню правил граматики та активній розмовній практиці. Так у ліцеїстів формуються навички використання іноземної мови на рівні з рідною. Випускники ліцею успішно складають іспити з англійської для отримання міжнародних сертифікатів IELTS, TOEIC, TOEFL, а після закінчення вичерпного курсу інформатики мають вдосталь знань, щоб отримати сертифікат для роботи з Cisco Systems.

У Міжнародному ліцеї МАУП вже відкрито набір учнів на 2020/2021 навчальний рік. Кількість місць обмежена, тому всім охочим краще поквапитися.

Київ, вул. Фрометівська, 2, корпус 16

ilmaup.com.ua

Приймальна комісія:

+38 (067) 232-39-62

+38 (098) 227-54-04