Головні новини України 12 листопада 2020 / фото УНІАН

В Україні зафіксовано антирекорд за кількістю нових хворих на COVID-19. У МОЗі спрогнозували, що карантин може бути продовжений щонайменше до квітня.

Новий антирекорд коронавірусу

В Україні кількість інфікованих коронавірусом за добу перевищила 11 тисяч осіб. Це є найвищим добовим приростом у країні за час пандемії COVID-19.

Всього в Україні підтверджено 500 865 випадків захворювання на COVID-19, при цьому 227 694 людей одужали, 9 145 – померли.

Відео дня

Карантин та ймовірність локдауну

Запровадження в Україні карантину вихідного дня має дати результат на другому-третьому тижні. Якщо результату не буде, то, за словами глави Держспоживслужби Києва Олега Рубана, можливий повний локдаун.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов тим часом прогнозує, що карантин у результаті буде продовжений щонайменше до квітня. Також він пояснив, в якому випадку карантин вихідного дня можуть послабити.

Готелі та хостели продовжать працювати на вихідних.

Коронавірус у Зеленського

Президент України Володимир Зеленський і голова його Офісу Андрій Єрмак проходять лікування від коронавірусу в лікарні "Феофанія".

В Офісі президента пояснили причину госпіталізації Зеленського.

Також коронавірус виявили у Руслана Стефанчука, першого заступника голови Верховної Ради.

Перемир’я на Донбасі

За минулу добу на Донбасі зафіксовано три факти порушення перемир'я бойовиками. Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення.

Актуальні новини 12 листопада 2020 / фото УНІАН, Сергій Чузавков

Головні новини України: що важливо знати 12 листопада 2020