Облаштування першої власної оселі – процес захоплюючий та хвилюючий. Особливо, коли йдеться про побутову техніку. Як не розгубитися серед величезної кількості пропозицій на ринку та обрати саме те?

Спочатку спробуйте визначити для скількох людей ви зазвичай готуєте, як часто ви це робите і який стиль найкраще пасує вашій кухні. Той самий підхід можна застосовувати і при обранні  пральної, посудомийної, сушильної машини та інших  пристроїв.

Робіть вибір із розумом.

Відео дня

Визначте бюджет та складіть список необхідних вам якостей техніки: енергоефективність, об’єм, функціональність тощо.  Не спокушаєтеся на нові імена та низькі ціни, краще довіртеся  надійним брендам із високою репутацією. Так ви заощадите нерви та кошти на ремонти. Перед тим як купити будь-який прилад, добре визначте та виміряйте місце для нього в домі.  Так вам не доведеться витрачати зайвий час в магазині на те, що вам не підходить. Так само уважно і ретельно виміряйте  розміри дверей, сходів та коридорів, адже техніку потрібно не лише встановити, але й занести в оселю. Це убезпечить вас від неприємних моментів під час доставки.

Стильний оригінальний та продуманий дизайн.

Прилади із вишуканим мінімалістичним дизайном чудово впишуться в будь-який інтер’єр: як сучасний, так і традиційний. Якщо ви оберете техніку такої ж глибини, як шафки на вашій кухні, матимете чіткі лінії та елегантний вигляд. Як от  колекція Gorenje Simplicity, де кожна модель має стильний оригінальний та продуманий дизайн з інтуїтивними рішеннями дуже простими для користувача.

Варильна панель та витяжка

На вашій власній кухні обов’язково має бути хороша варильна панель та не менш якісна система вентиляції. Ви можете обрати  індукційну чи сучасну газову панель, головне, щоб вона була високоефективною, простою у використанні та достатньо просторою для розміщення посуду різного розміру. Не забувайте й про добру витяжку з простими операціями та поверхнею, яку легко чистити. Це – все, що треба за ідеальної сімейної вечері вдома. 

Холодильник

Купуючи холодильник, перш за все дайте собі  відповідь на питання чи буде це самостійний пристрій, чи вбудований холодильник з морозильною камерою. Далі звертайте увагу на функції. Обирайте енергоефективний пристрій з інтелектуальними функціями, де ваші продукти залишатимуться свіжими та зберігатимуться в ідеальному порядку. Наприклад, функція AdaptTech може прогнозувати відкриття дверцят холодильника та знижувати температуру всередині, щоб запобігти тепловому стрибку та забезпечити максимальну свіжість продуктам

Посудомийна машина

Обираючи посудомийну машину звертайте увагу на моделі, що працюють тихо та мають великий об’єм. Це дозволить заощаджувати воду. Сучасні машини також здатні видаляти неприємні запахи, випускаючи надлишок пари під час миття. Радимо розглянути варіант машини з удосконаленою технологією на базі датчиків, що обирають програму миття у відповідності з рівнем забруднення: чи треба її просто сполоснути, чи потрібен режим інтенсивного ретельного миття.

Духовка і мікрохвильовка

Очистка духовки і мікрохвильовки – справжня трагедія.Тому краще придбати пристрої для випікання й розігрівання з програмою самоочищення. Все, що вам буде потрібно – трохи води, щоб пом’якшити плями та жир. 

Не драматизуй! Імпровізуй!

https://www.gorenje.ua/ru/products/lines/gorenje-simplicity-collection