28 серпня у Києві стартує інтерактивна виставка #Вражаріум від Smile — протягом наступних 2 місяців вона побуває ще й у Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі. Експозиція у 2 морських контейнерах складається з понад 40 інтерактивів і 6 VR-станцій, завдяки яким можна подорожувати світом і отримувати найрізноманітніші враження, не виїжджаючи зі свого міста. 

"44% українців називають мандрівки своєю мрією №1*, але у часи пандемії подорожувати стає все складніше, — говорить Олександр Лавров, організатор виставки, керівник бізнес-напрямку товарів для персональної гігієни корпорації "Біосфера". — Місія Smile — допомагати українцям отримувати більше вражень, тож ми подумали, що якщо не можемо їхати по світу, світ має приїхати до нас. У #Вражаріумі від Smileє десятки вражень та дивовижних місць звідусіль".

Над концепцією та реалізацією виставки працювала агенція Gres Todorchuk. 

Відео дня

"Сама назва "Вражаріум" вимагає створення живих вражень, — говорить керівниця проєкту Юлія Соловей. — Ми хотіли, щоб глядачі не просто подивилися на Париж, а побували в гостях у Ірени Карпи в 13-му окрузі, не просто почитали про Антарктиду, а почули привітання від полярників станції "Академік Вернадський". Ми шукали людей, що зафільмують поїздку в нью-йоркському таксі та прогулянку на човні в Бангкоку, знімали вуличних танцівників у фавелах Ріо".

Що варто зробити у "Вражаріумі від Smile":

Пережити найяскравіші враження світу у віртуальній реальності

Завдяки VR-окулярам ви зможете піднятися на Еверест, опинитися на шоу Cirque du Soleil та вирушити на африканське сафарі.

Політати над Україною

Також у VR гості виставки можуть здійснити політ над Станіславськими кручами,  Олешківською пустелею чи рожевим озером.

Послухати, як реве найгучніший у світі стадіон і стукає двигун тук-тука.

У 12-метровому морському контейнері відвідувачів чекають понад 30 інтерактивів, присвячених Парижу, Нью-Йорку, Ріо-де-Жанейро та Бангкоку.

Зазирнути в Шефшауен

Другий контейнер відтворює вулицю марокканського міста, яке називають блакитним через колір будинків. Шум базару, деталі побуту й аромат спецій створюють враження присутності.

Сфотографуватися з найбільшою квіткою у світі

Всередині інтерактивної ілюстрації приховані біноклі з краєвидами Великого каньйону США і солончаків Болівії, привітання з антарктичної станції "Академік Вернадський", а також рафлезія — найбільша квітка у світі.

Вхід вільний за реєстрацією на локації. 

Режим роботи: у будні — з 16:00 до 21:00, у вихідні — з 10:00 до 21:00. 

  • 28 серпня – 4 вересня: Київ, Арка дружби народів
  • 7 – 14 вересня: Одеса, парк Шевченка 
  • 17 – 24 вересня: Львів, фонтан біля Оперного театру
  • 27 вересня – 3 жовтня: Харків, площа Свободи
  • 7 – 15 жовтня: Дніпро, площа Героїв Майдану

Новини виставки читайте на сторінці #Вражаріуму від Smile у Facebook за посиланням.

Smile - бренд корпорації "Біосфера", лідер серед гігієнічних вологих серветок в Україні. Продукція Smile представлена більше ніж в 15 країнах СНД, Європи та Азії.